frimerkeauksjon gamle brev gamle frimerker i bunter norske gullmynter gamle brev  pluss sekstant lott med myner og sedler gamle norske postkort gamle frimerker i skattekiste norske skillingsmerker
eldre auksjoner

forrige auksjon

neste auksjon

nettkataloger

resultatlister

her finner du oss

linker

fotosidene

På denne siden vil du finne noen praktiske opplysninger om oss. Adresse, hjelp til å finne frem, telefonnumre, bankkonto, tips om kundebesøk, vurdering av objekter og litt til...

Vi har kunder bosatt over hele verden som gjerne betaler store beløp for interessante objekter. Om det er aktuelt å levere noe inn til auksjon, gir vi gjerne et kontant forskudd. Kom gjerne innom oss for å slå av en frimerkeprat eller for å vise frem noe du vil ha vurdert. Slike vurderinger er helt gratis og uforpliktende.


Det er alltid en fordel å ringe oss på forhånd på
22 44 19 14

for å avtale en tid, fordi vi ofte er  opptatt med møter eller er på oppdrag.

Erik Olafsen
Kommer du innom oss, vil du treffe Erik Olafsen,
daglig leder på kontoret vårt. Her er han i full gang med å tilrettelegge det enorme partiet med V-merker som ble innlevert til oss for noen år siden. Det innbragte flere millioner kroner fordelt på 2 auksjoner.


We have customers all over the world on the search for interesting items and collections, willing to pay top dollar!

You are always welcome to visit us in Oslo (see right hand side column). Please give us a call in advance, +4722441914 as we are often fully engaged in meetings and travelling.

Coins and banknotes represent important sections in our auctions. The picture below shows 20 $ gold coins sold at auction # 84, reaching prices realised NOK 6,500 to NOK 7,800 each.
 

Mynter og sedler utgjør en stadig viktigere del av auksjonene våre. Vi har en egen side med informasjon om denne delen av vår virksomhet.
amerikanske gullmynter
Det ble budt ut en rekke amerikanske 20 $ gullmynter på auksjon 84. De ble solgt til priser varierende mellom kr 6.500,- til 7.800,- pr. stk.

På hver auksjon har vi  en solid avdeling gamle postkort, satt opp som enkeltobjekter eller som lotter og samlinger. Det er helt utrolig hva man kan få betalt om en slik lott ansees som genuin - hvor også de mest interessante kortene er inkludert!
postkort fra Holmestrand
1015/91: Holmestrand. Brukt i 1905 K-2.
Tilslag kr 6.000,-.
Besøk gjerne våre postkortsider!

Auksjonskatalogene.

frimerkeauksjonskataloger

 Siden midt på 1990-tallet har katalogombrekkingen skjedd elektronisk på vårt kontor.
Erik Olafsen har i mange år hatt hovedansvaret for at illustrasjoner og tekster kommer riktig på plass og danner en harmonisk layout. Kjell Germeten leverer katalogomslaget og noen av bildene inne i katalogen.

Katalogene skiller seg fra andre auksjonskataloger, ikke minst fordi det er forsøkt å integrere naturfoto, fotoopptak av miljø med samlinger, lotter med gamle brev og postkort, bunter med posthornmerket og skillingsmerker etc. med tanke på å lage noen dekorative bilder. Slik blir det variasjon i innholdet og vi tror at katalogene totalt sett blir mer lesevennlige.Katalogen vi laget til auksjons nr 88, avholdt i
Oslo 27.- og 28. november 2015.


Til vår store glede registrerer vi at katalogene er blitt samlerobjekter i seg selv. Auksjonskatalogen blir lagt ut på internett i god tid før en auksjon, men skulle du ha
interesse av de trykkede katalogene,
kan du besøke siden vår og gi oss en tilbakemelding.

Av hensyn til alle som har betalt for abonnement på katalogene, kan vi ikke dele ut katalogene gratis til alle som spør. Men har du ikke hatt kontakt med oss før, kan du få tilsendt et gratis prøveeksempler hvis du angir samleområde.

Since mid 1990's we have produced our auction catalogues electronic, transferred to our printing house, ready to print. We have invested quite a lot of  extra time in order to offer a nice and attractive catalogue.

We are very pleased to learn that these catalogues are consider collecting items!

You are welcome to download the complete catalogue as a pdf-file from our web-pages. We recommend this instead of shipping a heavy, printed catalogue by Post, especially to customers living abroad. 

Kjell Germeten A/S Org.
929 268 032.

Postadresse:  Postboks 3088, Elisenberg 0207 OSLO. Besøksadresse: Gimleveien 2, OSLO. Telefon: 22 44 19 14
Fax:      22 56 04 04
Bankkonto: 1600 49 59 144,
DnB NOR Bank ASA, Stranden 21, Aker Brygge N-0021 OSLO.

Vi holder til i Gimleveien 2. Det er første kvartalet på venstre side,
sett fra Bygdø Allé.

Her finner du oss:

kart Gimleveien 2

Vi har laget en egen side med noen bilder og informasjon som vil gjøre det lett å finne oss.


gimleveien

Litt om våre internettsider.

bilde nettside

Sidene er laget og vedlikeholdes av Kjell Germeten.
Vår første internettside ble lagt ut på nettet første gang 17. oktober 1995. Det var en av de første kommersielle frimerkesidene på internett overhodet, og det var den første i Skandinavia. Jeg husker vi fikk lykkeønskninger fra frimerkesamlere i universitetsmiljøene i USA den første tiden!

Our first web-page was published by Kjell Germeten on October 1995. This was one of the first, commercial web page dealing with stamps on the Internet globally, and the first one in Scandinavia.

We received congratulations and greeting from collectors in US Universities the first years!


I mars 2009 laget vi et nytt sett med sider, alle med ny layout og med revidert innhold på de aller fleste av sidene

Å vedlikeholde internettsider er ganske tidkrevende og stiller store krav til nøyaktighet om det skal bli bra. I perioder hvor vi har det travelt, vil du nok kunne oppleve at noen av sidene ikke er helt à jour, men vi forsøker å holde dem oppdatert regelmessig. Nederst på hver side vil du finne dato for siste oppdatering.

Har du kommentarer, forslag til forbedringer eller oppdager noe som er feil, vil vi sette stor pris på å få en mail om det!

 
Sist oppdatert 4. 11. 2021.         Kjell Germeten A/S.            Webdesign:  Kjell Germeten ©